П'ятиразовий чемпіон НБА, колишній захисник "Лейкерс" Кобі Брайант вважає, що деякі гравці жіночої НБА можуть грати на рівні з чоловіками.
Про це баскетболіст заявив у інтрев'ю SLAM.
Кобі Брайант назвав три імені: Діана Таурас, Майя Мур та Олена Деллі Донн.

Як писав Знай.ua, вболівальник "Лос-Анджелес Лейкерс" Еван виграв 100 тисяч доларів, закинувши м'яч з центру майданчика.
Про це повідомляється на офіційній сторінці клубу в twitter.
Конкурс серед вболівальників відбувся у перерві матчу "Лейкерс" - "Детройт" (106:99). Еван зробив неймовірний кидок і виграв гроші.

Баскетболісти "Філадельфії" та "Міннесоти" влаштували масову бійку під час матчу НБА, повідомляє CBSSports.
За інформацією видання, почали бійку центровий "Філадельфії" Джоел Эмбіїд і Карл Ентоні Таунс з "Міннесоти". Колеги стали їх розбороняти, і самі влаштували бійку, під час якої Бен Сіммонс ("Філадельфія") навіть намагався провести задушливий прийом одному з суперників, коли той був на паркеті.
Бійку вдалося припинити, а Эмбіїда та Таунса видалили з майданчика. Пізніше в NBA прийняли рішення дискваліфікувати гравців на два матчі. Примітно, що Сіммонс не отримав покарання.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще