26 січня американський професійний баскетболіст Кобі Брайант, який виступав в НБА за команду "Лос-Анджелес Лейкерс", загинув при аварії вертольота. Йому був 41 рік.

Один з прихильників "Лос-Анджелес Лейкерс" передбачив таку смерть Кобі Брайанта ще сім років тому.
Користувач Twitter під ніком ".Noso" 13 листопада 2012 року опублікував повідомлення, в якому написав, що Брайант загине через катастрофу вертольота.
Фанат передбачив трагічну смерть Кобі Брайанта
Фанат передбачив трагічну смерть Кобі Брайанта
Користувачі соцмережі запідозрили, що запис був зроблений заднім числом. Але американські журналісти перевірили запис через службу підтримки Twitter, яка підтвердила, що користувач не міг зробити її "заднім числом" або відредагувати вже зараз.

Як писав Знай.ua, разом з Брайантом загинула його 13-річна донька Джианна.

Кобі Брайант з дочкою, instagram.com/KobeBryant
Кобі Брайант з дочкою, instagram.com/KobeBryant

На борту вертольота було 9 осіб, усі загинули.

Як пише Associated Press, причиною авіакатастрофи могла стати погана видимість через дуже густий туман. Катастрофа сталася на висоті близько 1400 м (430 метрів).
Кобі Брайант з дочкою загинув в авіакатастрофі, Getty Images
Кобі Брайант з дочкою загинув в авіакатастрофі, Getty Images

Брайант всю свою кар'єру виступав за "Лос-Анджелес Лейкерс" (1996 - 2016). З командою атакуючий захисник став п'ятикратним чемпіоном НБА (2000, 2001, 2002, 2009, 2010).

Кобі Брайант, Getty Images
Кобі Брайант, Getty Images

У 2018 році Кобі Брайант отримав премію "Оскар" в номінації "Кращий короткометражний анімаційний фільм" за мультфільм "Дорогий баскетбол" (Dear Basketball). Брайант став автором сценарію та продюсером картини.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

У ньому він зізнався в любові до баскетболу.

Як раніше писав портал Знай.ua, шанувальники Кобі Брайанта створили меморіал біля легендарної арени Лос-Анджелес Лейкерс.