Вболівальник команди "Лос-Анджелес Кліпперс" виграв 10 тисяч доларів, закинувши м'яч з центру майданчика.

Конкурс відбувся у перерві матчу регулярного чемпіонату НБА проти "Майамі" (128:111).

Як писав Знай.ua, вболівальник "Лос-Анджелес Лейкерс" Еван виграв 100 тисяч доларів, закинувши м'яч з центру майданчика. Про це повідомляється на офіційній сторінці клубу в twitter.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Конкурс серед вболівальників відбувся у перерві матчу "Лейкерс" - "Детройт" (106:99). Еван зробив неймовірний кидок і виграв гроші.


Баскетболісти "Філадельфії" та "Міннесоти" влаштували масову бійку під час матчу НБА, повідомляє CBSSports.
За інформацією видання, почали бійку центровий "Філадельфії" Джоел Эмбіїд і Карл Ентоні Таунс з "Міннесоти". Колеги стали їх розбороняти, і самі влаштували бійку, під час якої Бен Сіммонс ("Філадельфія") навіть намагався провести задушливий прийом одному з суперників, коли той був на паркеті.
Бійку вдалося припинити, а Эмбіїда та Таунса видалили з майданчика. Пізніше в NBA прийняли рішення дискваліфікувати гравців на два матчі. Примітно, що Сіммонс не отримав покарання.

Як повідомляв портал Знай.ua, НБА відмовилася гідно увічнити Кобі Брайанта.