Українські тенісистки Леся Цуренко та Марта Костюк вийшли у півфінал парного розряду турніру ITF в Каїрі.

У чвертьфіналі Цуренко і Костюк повинна була зіграти проти Магалі Кемпен (Бельгія) і Сандри Самір (Єгипет), але вони знялися перед грою.

У півфіналі українська пара зіграє з переможницями матчу Олександри Круніч і Катажини Пітер і Чали Бюйокакчай і Катерини Горгодзе.

Як писав Знай.ua, третя ракетка України Леся Цуренко вийшла у чвертьфінал турніру ITF в Каїрі.

У другому колі Цуренко легко перемогла Леслі Керкхове з рахунком 6:2, 6:2.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Леся Цуренко, Getty Images
Леся Цуренко, Getty Images

Цуренко тричі подала навиліт по ходу матчу, зробила п'ять брейків і програла один гейм на своїй подачі.

У чвертьфіналі Цуренко зустрінеться з шостою ракеткою турніру Ларою Арруабарреною.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як раніше повідомляв Знай.ua, Цуренко тренується під керівництвом естонської спеціаліста Сильвера Карьюса.

За інформацією tribuna.com, Цуренко та Кариюс домовилися розпочати співпрацю, а потім вже будуть приймати рішення про довгострокове співробітництво.

"Для мене, як для тренера, співпраця з Цуренко - це як великий виклик, так і велика відповідальність. Я задоволений, що у мене з'явилася така можливість. Тепер постараюся добре нею скористатися, щоб якнайкраще допомогти Цуренко. Якщо вона вважатиме, що моя допомога їй підходить, то чому б не продовжити нашу співпрацю і далі?

Леся Цуренко, Getty Images
Леся Цуренко, Getty Images

Звичайно, поки ми не говоримо про те, що вона в ідеальній формі, але робота ведеться. Поки ми займалися фізичною підготовкою і тенісом разом, тепер буде більше тенісу. Подивимося, що з цього вийде. Якщо все піде добре, то вона буде показувати якісний теніс. У другій половині 2019 року Леся Цуренко впала в рейтингу, оскільки у неї було багато травм і невеликих пошкоджень. Але зараз, здається, що це все позаду. Йде рух вгору.

У Лесі Цуренко дуже професійна команда, в яку також входять тренер з фізичної підготовки та фізіотерапевт. Вони відмінно знають свою справу, професійно підходять до процесу. Мені дуже приємно співпрацювати з ними", - заявив Карьюс.

Як повідомляв портал Знай.ua, Леся Цуренко заінтригувала українців політичними амбіціями.