Перша ракетка України Еліна Світоліна втратила позиції в рейтингу WTA.

В оновленому рейтингу кращих тенісисток світу Світоліна опустилася з четвертого на шосте місце. Після поразки у чвертьфіналі турніру в Хуахіні Світоліну обійшли Белінда Бенчич і Б'янка Андрееску.

Даяна Ястремська залишилася на 26-й позиції, а Катерина Козлова і Катаріна Завацька опустилися на два місця і тепер займають 89-у і 105-й рядки.

Ще одна українка Леся Цуренко піднялася на три позиції і тепер є 126-ю ракеткою світу.

Леся Цуренко, twitter.com/UkrainianTennis
Леся Цуренко, twitter.com/UkrainianTennis

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як писав Знай.ua, Світоліна сенсаційно програла у чвертьфіналі турніру WTA International в Хуахіні, Таїланд.

Еліна Світоліна, twitter.com/WTA
Еліна Світоліна, twitter.com/WTA

Світоліна, яка вважалася фавориткою турніру, програла 84-й ракетці світу японці Нао Хибино з рахунком 4:6, 2:6.

Матч тривав 79 хвилин. За цей час Світоліна зробила 2 брейка, віддавши 5 передач суперниці, 2 ейси при трьох подвійних помилках.

Як писав Знай.ua, у другому колі Світоліна впевнено обіграла австралійську тенісистку Сторм Сандерс з рахунком 6:1, 6:2.

Українка п'ять разів подала на виліт, допустила одну подвійну помилку і реалізувала 5 з 9 брейк-пойнтів. У суперниці один ейс, 4 подвійних помилки і реалізація одного з двох брейків.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, у першому колі Світоліна перемогла тенісистку з Нідерландів Бибіану Схофс з рахунком 6:2, 6:4.

Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна отримала wild card на турнір Dubai Duty Free Championships, який пройде з 17 по 22 лютого.