УЄФА проведе ще одне розслідування проти англійського клубу "Манчестер Сіті" щодо порушень фінансового фейр-плей, повідомляє The Guardian.

За інформацією джерела, в УЄФА перевірять контракт МанСіті з титульним спонсором - авіакомпанією Этихад, яка належить емірату Абу-Дабі, наслідним принцом якої є брат власника клубу.

Перевірять, чи відповідали ці угоди своїй ринковій вартості. Якщо будуть знайдені нові порушення, для МанСіті можуть посилити покарання.

Як писав Знай.uа, УЄФА на два сезони виключив "Манчестер Сіті" з єврокубків через порушення правил фінансового фейр-плей. Керівництво клубу не погоджується з таким рішенням, і планує оскаржити його у Спортивному арбітражному суді.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.ua, офіційний сайт англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" оприлюднив реакцію на рішення Судової палати органу фінансового контролю, слідуючи якому "городяни" пропустять два наступних сезону Ліги чемпіонів, а також будуть зобов'язані виплатити штраф у розмірі 30 мільйонів євро.

Манчестер Сіті

"Манчестер Сіті розчарований, але не здивований сьогоднішньою заявою Судової палати УЄФА. Клуб завжди наполягав на крайньої необхідності пошуку незалежного органу та процесу, щоб неупереджено розглянути всеосяжний масив неспростовних доказів на підтримку своєї позиції", - йдеться в повідомленні.

Ще в грудні 2018 року головний слідчий УЄФА публічно оголосив результати та санкції, які він планував передати у "Ман Сіті", ще до того, як почалося розслідування. Послідуючий помилковий процес УЄФА, який був під наглядом слідчого, означав, що було досить очевидно вирішенні процесу. "Ман Сіті" офіційно подав скаргу в дисциплінарний орган УЄФА, яку підтвердив Спортивний арбітражний суд.

Манчестер Сіті

"Простіше кажучи, це справа, порушена УЄФА, яке розглядається УЄФА і засуджена УЄФА. Після того, як цей упереджений процес завершено, Сіті як можна швидше винесе неупереджене рішення і, отже, у першій інстанції при першій же можливості почне розгляд справи в Спортивному арбітражному суді", - говориться в повідомленні.

Як писав портал Знай.ua, Манчестер Сіті можуть позбавити чемпіонського титулу.