Українські тенісистки Леся Цуренко, Катаріна Завацька та Ангеліна Калініна заявилися на турнір серії WTA 125k Oracle Challenger, який пройде в Індіан-Уеллсі (США) з 2 по 8 березня.

Катаріна Завацька
Катаріна Завацька

Ангеліна Калініна, Getty Images
Ангеліна Калініна, Getty Images

Нагадаємо, п'ята ракетка України Леся Цуренко програла у фіналі турніру ITF у Каїрі.

У фінальному матчі Цуренко у трьох сетах поступилася Ірині-Камелії Бігу з рахунком 4:6, 6:3, 2:6.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Матч тривав дві з половиною години. За цей час українка зробила один ейс, 6 брейків, але допустила 6 подвійних помилок.

Турнір у Каїрі став першим для Цуренко після серйозної травми.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як раніше повідомляв Знай.ua, Цуренко тренується під керівництвом естонської спеціаліста Сильвера Карьюса.

Леся Цуренко, Getty Images
Леся Цуренко, Getty Images

За інформацією tribuna.com, Цуренко та 44-річний Кариюс домовилися розпочати співпрацю, а потім вже будуть приймати рішення про довгострокове співробітництво.

Карьюс прокоментував початок роботи з українською тенісисткою.

"Для мене, як для тренера, співпраця з Цуренко - це як великий виклик, так і велика відповідальність. Я задоволений, що у мене з'явилася така можливість. Тепер постараюся добре нею скористатися, щоб якнайкраще допомогти Цуренко. Якщо вона вважатиме, що моя допомога їй підходить, то чому б не продовжити нашу співпрацю і далі?

Леся Цуренко, Getty Images
Леся Цуренко, Getty Images

Звичайно, поки ми не говоримо про те, що вона в ідеальній формі, але робота ведеться. Поки ми займалися фізичною підготовкою і тенісом разом, тепер буде більше тенісу. Подивимося, що з цього вийде. Якщо все піде добре, то вона буде показувати якісний теніс. У другій половині 2019 року Леся Цуренко впала в рейтингу, оскільки у неї було багато травм і невеликих пошкоджень. Але зараз, здається, що це все позаду. Йде рух вгору.

У Лесі Цуренко дуже професійна команда, в яку також входять тренер з фізичної підготовки та фізіотерапевт. Вони відмінно знають свою справу, професійно підходять до процесу. Мені дуже приємно співпрацювати з ними", - заявив Карьюс.

Як повідомляв портал Знай.ua, Леся Цуренко заінтригувала українців політичними амбіціями.