44-річний екс-воротар київського "Динамо" і збірної України Олександр Шовковський має намір судитися з "Київгазом".

Справа в тому, що йому досі приходять платіжки, хоча газ було відключено ще в 2016 році.

"Платіжка за газ 706,71 гривня. Багато це чи мало - судити вам, питання риторичне. Але про все по порядку. У 2016 році стався вибух у житловому будинку через витік газу. Щоб уникнути повторення такої події, компанія "Київгаз" ініціювала перевірки.

Gринаймні, одного разу в липні до нас теж заявилися з перевіркою. Pагалом, за результатами перевірки винесли вердикт: розбити стіни, трубу із стіни дістати, по поверхні, щоб доступ до неї був в будь-який момент був, прокласти.

А звідси для мене було: як мінімум ремонт кухні зробити і змінити всю її концепцію. У іншому випадку, працівники "Київгазу" будуть змушені відключити мене від газу.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Я зважив вартість придбання електричної плити, її заміни на газову і вартість ремонту з переробкою кухні і сказав, щоб відключали. І мене від газу відключили. Десь з липня місяця 2016 року газ в мою квартиру більше не надходить, і газовий лічильник, мною встановлений, завмер назавжди.

Але не завмерло нарахування за газ за регульованим тарифом (без лічильника). Принципово буду судитися", - написав Шовковський в Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, Олександр Шовковський зробив несподівану заяву.

Шовковський розповів Віктору Вацко про своє минуле. Зокрема, він заявив, що ту легендарну команду 20-річної давності фактично зібрав Йожеф Сабо, запросивши всіх футболістів. А вже потім тренер Валерій Лобановський навчив їх грати по-своєму і досяг успіху.

Валерій Лобановський
Валерій Лобановський

Як повідомляв портал Знай.ua, Валерій Лобановський включений до рейтингу найкращих тренерів в історії футболу за версією авторитетного видання 90min.