У мережі оприлюднили унікальне відео з тим, як італійська поліція проводить обшуки у російських біатлоністів Олександра Логінова, Євгена Гаранічева та їх тренера Олександра Касперовича.

Варто зауважити, іноземні правоохоронці підозрюють, що Касперович ховається під чужою акредитацією та привіз на чемпіонат світу заборонені препарати. Щодо Логінова, як написано в постанові поліції, він раніше мав допінговий випадок, "тому вони вважають, що є можливість його застосування ще раз".

Олександр Логінов
Олександр Логінов

Відтак, в інтернет злили ролик, на якому видно, як спортсмени в супроводі правоохоронців підходять до припаркованих автомобілів, аби поліцейські могли провести огляд. Водночас, Касперович показав на камеру дозвіл поліції на проведення оперативних заходів, у якому вказано їх імена італійською мовою. Наразі у спортсменів вилучили комп'ютери та їх телефони.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що паралімпійська чемпіонка мотивувала мільйони українців: "Чорнобиль забрав ноги, але не зламав".

Як писав Знай.ua, п'ята ракетка України Леся Цуренко програла у фіналі турніру ITF у Каїрі.

Як повідомляв портал Знай.ua, українка Снігур сенсаційно вийшла в чвертьфінал турніру в Каїрі.