Президент французького футбольного клубу "Парі Сен-Жермен" Нассер Аль-Хелаїфі заплатив футбольної організації ФІФА близько мільйона євро для того, щоб укласти мирову угоду. Про це повідомляє The Times.

Нассер Аль-Хелаїфі

Слід зазначити, що функціонера звинуватили у підкупі колишнього генерального секретаря ФІФА Жерома Вальке при розподілі прав на трансляції матчів чемпіонату світу.

Однак президент "Парі Сен-Жермен" заплатив організації приблизно один мільйон євро, щоб ті відкликали свою скаргу прокуратури Швейцарії.

Через відсутність якого-небудь ініціюючого розслідування документа швейцарська прокуратура була змушена закрити дану справу.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Також раніше Нассер Аль-Хелаїфі заявив, що звинувачення не мають і ніколи не мали будь-яких підстав.

Нассер Аль-Хелаїфі

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що капітан донецького "Шахтаря" Тайсон потрапив у збірну FIFA 20. Бразильця включили в команду тижня FIFA 20 поряд з іншими зірками.

Як повідомляв портал "Знай.ua" збірна України зберегла свою позицію в оновленому рейтингу ФІФА.

Також "Знай.ua" писав, що у ФІФА відреагували на спортивні санкції WADA для РФ.