У суботу, 22 лютого, в чемпіонаті Угорщини професійний клуб МОЛ "Фехервар" грандіозно розгромив команду "Залаегерсег" з рахунком 4:1.

Слід зазначити, що хет-трик у матчі зробив футболіст Іван Петряк. Українцю треба було всього лише 12 хвилин для того, щоб забити неймовірні три голи. За рахунком 1:0 він відзначився на 49-й, 57-й і 61-й хвилинах. Таким чином, він довів перевагу до 4:0.

Іван Петряк

До того ж, у іншому матчі туру голом відзначився інший українець - хавбек "Кишварды" Богдан Мельник. Футболіст забив у матчі проти "Диошдьер" (2:2).

Petrjak-mesterhármas

A fehérvári Petrjak mesterhármast ért el, így csak a ZTE ellen több gólt szerzett, mint eddig az aktuális NB I-es szezonban - jelenleg 5-nél tart. Élőben a délutáni meccsek: http://bit.ly/37R0KhZ.

Geplaatst door M4Sport op Zaterdag 22 februari 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Збірна України провела заключний матч відбіркового турніру до чемпіонату Європи з футболу 2020 року.

Як повідомляв портал "Знай.ua", нападаючий "ПСЖ" Кіліан Мбаппе відзначився під час матчу Кубка французької ліги проти Реймса (3:0).

Також "Знай.ua" писав, що знаменитий португальський форвард Кріштіану Роналду вийшов в лідери за кількістю хет-триків в елітних європейських чемпіонатах.