Американець Деонтей Уайлдер (42-1-1, 41 КО), який програв у реванші проти британця Тайсона Ф'юрі (30-0-1, 21 КО) і втратив свій титул WBC, незадоволений зупинкою бою в сьомому раунді.

Уайлдер заявив, що був готовий битися до кінця.

Тайсон Ф'юрі переміг Деонтея Уайлдера, Getty Images
Тайсон Ф'юрі переміг Деонтея Уайлдера, Getty Images

"Я в порядку. Це життя і таке буває. Кращий хлопець виграв цей бій. Мій тренер, мій кут, моя команда викинули рушник, але я був готовий покинути ринг на щиті. Було багато різних речей перед цим боєм. Але все сталося так, як сталося. Я не виправдовуюсь. Я тільки хотів, щоб мій кут дозволив мені піти на щиті. Я воїн.

Я повернуся сильніше. Навіть найсильніші програвали і поверталися. Це тільки частина нашого життя. Треба сприймати це так, як воно є. Це великий бокс - кращий повинен битися з кращим", - заявив Уайлдер після бою.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тайсон Ф'юрі переміг Деонтея Уайлдера, Getty Images
Тайсон Ф'юрі переміг Деонтея Уайлдера, Getty Images

Нагадаємо, Тайсон Ф'юрі сенсаційно переміг Деонтея Уайлдера у сьомому раунді, коли команда американця викинула рушник. Уайлдер був незадоволений цим рішенням.

Уайлдер активно почав бій з самого першого раунду, завдаючи потужні удари, але Ф'юрі заволодів центром рингу і теж наносив багато акцентованих ударів.

Тайсон викидав джеби і удари по корпусу, а Уайлдер намагався бити назустріч. Вже в третьому раунді британець відправив Деонтея в нокдаун.

Тайсон Ф'юрі переміг Деонтея Уайлдера, Getty Images
Тайсон Ф'юрі переміг Деонтея Уайлдера, Getty Images

З четвертого раунду Ф'юрі повністю заволодів ініціативою і пресингував суперника. Уайлдер намагався клінчувати.

У п'ятому раунді Ф'юрі знову відправив Уайлдера в нокдаун. Деонтей вже ледь тримався на ногах, але продовжив бій.

У сьомому раунді Ф'юрі пішов в атаку, затиснувши суперника в кутку біля канатів. Деонтей не відповідав на серію потужних ударів в голову, і рефері зупинив бій. А кут Уайлдера викинув рушник.

Таким чином, Ф'юрі знову став чемпіоном світу в суперважкій вазі за версією WBC (вперше з 2015 року).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, стало відомо, скільки Ф'юрі і Уайлдер отримають за реванш.

За інформацією ESPN, за цей бій кожен з боксерів отримає по $5 млн. гарантованого гонорару. Також Ф'юрі та Уайлдер отримають по $25 млн. додаткових виплат.

Нагадаємо, перший бій Уайлдера та Ф'юрі закінчився нічиєю.

Як повідомляв портал Знай.ua, Уайлдеру дали 30 днів, щоб використовувати право на третій бій з Ф'юрі.