18-річна легкоатлетка Ярослава Магучих, чемпіонка юнацьких Олімпійських ігор, чемпіонка Європи U18 і U20, впевнено виграла чемпіонат України з легкої атлетики в приміщенні, який пройшов у Сумах.

Магучих взяла висоту 2,01 і завоювала золото. Другою стала Ірина Геращенко з результатом 1,93 м.

Раніше Магучих виграла міжнародні змагання World Indoor Tour в Глазго.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ярослава Магучих, twitter.com/WorldAthletics
Ярослава Магучих, twitter.com/WorldAthletics

Нагадаємо, Ярослава Магучих встановила світовий рекорд серед спортсменок віком до 20 років.

Як писав Знай.ua, Ярослава Магучих завоювала золото на міжнародному легкоатлетичному турнірі Springer-Meeting в Котбусі (Німеччина).

Ярослава Магучих, Getty Images
Ярослава Магучих, Getty Images

Магучих виграла золото, взявши висоту 1,98 метра. Другою стала ще одна українка - Юлія Левченко з результатом 1,96 метра. Третя - полячка Каміла Ливчинко (1,94 метра).

Вже у статусі переможниці Магучих спробувала взяти висоту в 2,02 метра, але встановити новий рекорд України і новий світовий рекорд U-20 у приміщеннях їй не вдалося.

Як писав Знай.ua, у 2019 році Магучих виграла чемпіонат Європи U-20, стала наймолодшою в історії медалісткою на дорослому чемпіонаті світу і двічі рекордсменкою, побивши юніорський світовий рекорд.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ярослава Магучих була визнана найкращою молодою спортсменкою Європи за версією Європейських олімпійських комітетів.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Магучих стала наймолодшою переможницею Діамантової ліги в історії.