Український боєць змішаних єдиноборств у напівсередній ваговій категорії Ярослав Амосов 23-й раз поспіль переміг у своїй професійній кар'єрі.

Черговий успіх прийшов до нашого співвітчизника на турнірі Bellator 239 в американському Такервіллі, де Амосов одноголосним рішенням суддів переміг місцевого бійця Еда Рута – 29:28, 29:28, 29:28.

Амосов, якого за відсутність поразок вже прозвали "Український Хабіб", протягом практично всього бою володів ініціативою. Він раз за разом діставав суперника джебом, а також успішно проводив проходи в ноги Рута.

Головною складовою перемоги українця стала робота на ногах. Саме завдяки швидкості він зміг "знищити" опонента і переконати суддів у своїй перевазі.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чемпіон WBO International в легкій вазі Денис Берінчик (13-0, 7 КО) успішно захистив свій титул у бою проти аргентинського боксера Ектора Едгардо Сарміенто (21-1-1, 14 КО).

Як повідомляв портал Знай.uа, в останньому своєму поєдинку Денис Берінчик переміг мексиканця Лопеса Морено (26-3, 19 КО) і захистив свій титул WBO International.

Також портал Знай.uа писав, що Ярослав Амосов переміг бразильця Еріка Сілвоя в бою основного карда Bellator 216.