Ексчемпіон світу в напівважкій вазі росіянин Сергій Ковальов (34-3-1, 29 КО) був заарештований в Лос-Анджелесі (США) за їзду в нетверезому стані, повідомляє TMZ.

За інформацією джерела, Ковальова зупинили 24 лютого близько двох годин ночі. Боксера відправили в найближче відділення, а вранці випустили під підписку про невиїзд.

Крім того, повідомляється, що Ковальов знаходиться під слідством через те, що в 2018 році його заарештували за заявою про напад на модель Джеймі Фронтци, проте випустили під заставу.

Як писав Знай.ua, Сергій Ковальов вимагає реваншу з мексиканцем Саулем Альваресом (53-1-2, 36 КО).

Ковальов заявив, що готувався до цього бою в "стислі строки", тому не зміг повністю проявити себе.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще
Про це Ковальов написав в Instagram. За його словами, команда Альвареса просто все прорахувала.
Сауль Альварес нокаутував Сергія Ковальова, facebook.com/SaulCaneloAlvarez
Сауль Альварес нокаутував Сергія Ковальова, facebook.com/SaulCaneloAlvarez
"Ну, а тепер, давайте подивимося правді в очі... Канело не виграв би мене, якби бій відбувся після мого повноцінного відпочинку після мого попереднього бою з Ентоні Ярдом, до якого я почав підготовку на початку травня.
Команда Канело все розрахували і зробили мені комерційно цікаву пропозицію саме в той момент, коли я був вичавлений, як лимон, виснажливими тренуваннями і згонкою ваги до бою з англійцем, починаючи з травня. Спочатку бій з Ярдом був призначений на 29 червня, потім за 3 тижні до бою, бій перенесли на 24 серпня. Потім 3-х тижневий відпочинок і знову підготовка до бою на 2 листопада. І це все з урахуванням того, що я зганяв 12 кг, щоб вкластися в ліміт напівважкої ваги.
Сауль Альварес нокаутував Сергія Ковальова, facebook.com/SaulCaneloAlvarez
Сауль Альварес нокаутував Сергія Ковальова, facebook.com/SaulCaneloAlvarez
Не був я в таких умовах готовий до бою на 100%, але я прийняв виклик, так як не вмію включати задню, коли зроблено виклик на бій.
І то, при всіх цих умовах, я сподівався на свою перемогу, але на жаль, мені трохи не вистачило бензину і я втратив самоконтроль.
Все було прораховано командою Сауля. Тому, якщо Канело і справді вважає, що виграв мене, то він повинен підтвердити це в реванші, який можна провести, наприклад, у травні 2020 року. А так, перемога Канело", - пише Ковальов.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Альварес нокаутував Сергія Ковальова і став чемпіоном у чотирьох вагових категоріях.

Як повідомляв портал Знай.ua, названо дату наступного бою Альвареса.