Нападник "Ювентуса" і збірної Португалії Кріштіану Роналду показав, як проводить час з дітьми.

На своїй сторінці в Instagram Роналду опублікував кумедне фото в джакузі:

"Веселі моменти з моїми дітьми", - підписав фото Роналду.

Як писав Знай.ua, Кріштіану Роналду 5 лютого відзначив день народження. Зоряному футболістові виповнилося 35 років.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще
Кріштіану Роналду по праву вважається одним з найкращих футболістів сучасності. Він єдиний в історії футболіст, який виграв чемпіонати Англії (Прем'єр-лігу), Іспанії (Примеру) та Італії (Серію А).

Кріштіану Роналду, Getty Images
Кріштіану Роналду, Getty Images

Крім того, Роналду є одним з найдорожчих футболістів в історії футболу: за його перехід з англійського "Манчестер Юнайтед" в "Реал" було сплачено 80 млн фунтів стерлінгів. У липні 2018 року він перейшов з "Реала" в італійський "Ювентус" за 112 мільйонів євро, за підсумками свого дебютного сезону ставши чемпіоном Італії, переможцем Суперкубка Італії, а також володарем нагород футболістові року в Італії та найкращому гравцеві сезону Серії А.

Кріштіану Роналду, Getty Images
Кріштіану Роналду, Getty Images

За свою професійну кар'єру Роналду виступав за чотири клуби: "Спортинг" (2002-2003), "Манчестер Юнайтед" (2003-2009), "Реал" (2009-2018) і "Ювентус" (2018-донині), і встановив безліч унікальних рекордів.

Як повідомляв Знай.ua, Роналду і його кохана Джорджина Родрігес таємно одружилися.

За інформацією італійський ЗМІ, весілля пройшло в Марокко.
Церемонія була таємною, а ексклюзивне право на фото отримав італійський журнал "Novella 2000", який опублікує знімки в наступному номері.

Як писав портал Знай.ua, Родрігес відверто розповіла про стосунки з футболістом.