Хайден Панеттьєрі, колишня кохана українського боксера Володимира Кличка, знову піддалася насильству з боку свого бойфренда. Брайан Хікерсон побив акторку і тут же був затриманий. Саме 14 лютого американська аткриса стала жертвою домашнього насильства. Про це розповіла сама Хайден, у якої, до речі, є дочка від українського боксера.

Сам інцидент стався в День всіх закоханих в їхньому будинку. Сусіди почули шум і викликали поліцію. Коли правоохоронці прибули, Хікерсон знаходився біля вхідних дверей. Панеттері нібито вигнала його, після того як він вдарив її по обличчю.

Як розповіла Хайден, коли вони перебували в спальні, Брайан почав бити її. Поліція підтвердила, що обличчя акторки було червоним і опухлим. А на лівій руці виднілася подряпина та припухлість.

У підсумку Брайан Хікерсон був заарештований за підозрою в домашньому насильстві.

Брайан Хікерсон
Брайан Хікерсон

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Це не перший випадок, раніше бойфренд колишньої коханої Кличко вже піднімав на неї руку. Минулого разу він зламав дівчині ніс, також на її тілі були численні забої. Восени 2019 року Хайден його простила і не стала давати показання, і Брайан уникнув покарання за домашнє насильство.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Володимир Кличко отримав спеціальну нагороду від МОК