Ексчемпіон світу в напівважкій вазі Олександр Гвоздик (17-1, 14 КО) розпочав підготовку до наступного бою.

На своїй сторінці в Instagram Гвоздик опублікував фото із залу, повідомивши про старт тренувального табору.

Як писав Олександр Гвоздик повернеться в ринг влітку. Про це повідомив тренер українця Тедді Атлас.

За словами Атласа, поки немає дати наступного бою і суперника, але команда боксера планує провести бій в червні. Атлас проведе Гвоздику тренувальний міні-табір в лютому в Нью-Йорку.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, 18 жовтня 2019 року Олександр Гвоздик достроково програв бій проти росіянина Артура Бетербієва (15-0, 15 КО) і втратив свій титул. Бетербієв став чемпіоном WBC і IBF у напівважкій вазі.

Це перша поразка українця на професійному ринзі.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як раніше писав Знай.ua, Олександр Гвоздик заявив, що знову хоче стати чемпіоном.

За словами Гвоздика, після втрати титулу сприйняття людей зовсім інше.

"Я зізнаюся, що зелений пояс мені найбільше подобається. Але буду рухатися по тій лінії, де буде можливість рухатися. Хочеться бути чемпіоном.

Я скажу так, що професійний бокс складається з двох складових: поясів і слави, а також з фінансової частини. Мені здавалося, що в профі всі розповідають, що б'ються за пояси, але, насправді, заради грошей. Як з'ясувалося, его і у мене присутнє.

Бій Гвоздик - Бетербієв відбувся 18 жовтня у Філадельфії
Бій Гвоздик - Бетербієв відбувся 18 жовтня у Філадельфії

Ось після бою я усвідомив, що пояс залишився, але без титулу якось гірше. Веселіше, коли ти чемпіон. І сприйняття людей зовсім інше. Тому, звичайно, хочеться повернути титул. Буде це зелений пояс - добре. Якийсь інший - здорово", - сказав Гвоздик в інтерв'ю YouTube-каналу "Большой куш".

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, скільки заробив Гвоздик за бій з Бетербієвим.