Українка Надія Мохнацька виграла етап Кубка світу з фрістайлу, який пройшов в Алмати (Казахстан). Про це повідомляє прес-служба Федерації лижного спорту України.

Для Надії Мохнацької це перше золото на етапі Кубка світу в кар'єрі.

У кваліфікації Мохнацька показала сьомий результат (73,08 бали), а після першого фінального стрибка (80,64 бали) потрапила в топ-6 і вийшла у суперфінал. У фіналі українська спортсменка ідеально виконала стрибок, набравши 73,66 бали.

Надія Мохнацька, noc-ukr.org
Надія Мохнацька, noc-ukr.org

Як писав Знай.ua, 18-річний український фрістайліст Орест Коваленко завоював бронзову медаль на III Юнацьких Олімпійських іграх-2020, які пройшли в Лозанні (Швейцарія).

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Орест Коваленко, НОК України
Орест Коваленко, НОК України

В останній день змагань розігрувалися медалі в біг-ейрі, дисципліні фрістайлу.

Орест Коваленко, OIS/IOC
Орест Коваленко, OIS/IOC

У кваліфікації український спортсмен посів п'яте місце, а у фіналі зміг пробитися в трійку лідерів. За сумою двох кращих з трьох фінальних стрибків Коваленко набрав 179,50 балів і завоював бронзову медаль.

Орест Коваленко з командою, НОК України
Орест Коваленко з командою, НОК України

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, хокеїсти Володимир Трошкін та Денис Пасько завоювали медалі в рамках дебютного турніру у форматі "3 на 3". У цих змаганнях команди укомплектовані спортсменами з різних країн. Трошкін у складі команди "Green" став володарем золотої медалі, а Пасько з командою "Red" виграв срібло. У фіналі команда Трошкіна виграла з рахунком 10:4.

Хокеїсти Володимир Трошкін та Денис Пасько, facebook.com/olympicua
Хокеїсти Володимир Трошкін та Денис Пасько, facebook.com/olympicua
Бронзові медалі Україні принесли фігуристи Софія Нестерова та Артем Даренський. Пара стала третьою в змаганнях змішаних інтернаціональних команд в команді Team Vision".
Українці завоювали три медалі, facebook.com/olympicua
Українці завоювали три медалі, facebook.com/olympicua

Змагання в Лозанні та Санкт-Моріці проходили з 9 по 22 січня.

Україну на Олімпіаді представляли 39 спортсменів.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, оргкомітет літніх Олімпійських ігор-2020 представив оригінальні медалі.