Як відомо, знаменита дружина українського футболіста Миколи Морозюка з турецького "Ризеспора", екс-захисника київського "Динамо", Ірина активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників пікантними фотографіями, зазвичай, вкрай відвертими.

Так, цього разу молода матуся оприлюднила своє чергове відео, а також підняла, за її словами, важливу тему, яка стосується негативного відношення до неї.

"Повернуся трохи до теми хейтерства. Я не вважаю себе відомою, але в якихось певних колах плюс мінус популярна... І з кількістю людей, які знають про мене, росте і кількість хейту. Чесно, дуже багато моїх знайомих та підписників запитують мене про те, як я це терплю і не ображаюся на це… і все просто. Хейтер - це не зовсім здорові люди. Їм не властиво логічне або аналітичне мислення. Вони не чесні самі з собою. Їх тлумачення ґрунтуються на софістиці", - написала вона.

Ірина Морозюк, instagram.com/irina_moroziuk
Ірина Морозюк, instagram.com/irina_moroziuk

Також вона порадила завжди залишатися людино, адже це найголовніше в життя:

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Головне залишатися людиною. Посміхайтеся, веселіться, насолоджуйтеся частіше! І не звертайте уваги на сміття, бо йому місце на звалищі".

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що подруга футболіста Динамо записала для шанувальників відео в спідній білизні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Морозюк публікує в Instagram відверті фотографії.

Також портал Знай.uа писав, що зробили підбірку фотографій дружин і дівчат футболістів.