Футбольний клуб ПСЖ буде допомагати боротися з пандемією коронавірусу.

Керівництво клубу фінансово підтримає паризькі лікарні. Для цього клуб випустив спеціальні футболки, всі кошти від продажу яких передадуть в Фонд медичної допомоги.

Футболка виконана в класичній для ПСЖ кольоровій гамі, тільки замість логотипу титульного спонсора - напис "Всі разом".

Футболка ПСЖ, psg.fr
Футболка ПСЖ, psg.fr

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як писав Знай.uа, четверта ракетка світу, швейцарський тенісист Роджер Федерер пожертвує мільйон доларів на боротьбу з пандемією коронавірусу в світі.

Роджер Федерер, Getty Images
Роджер Федерер, Getty Images

Про це тенісист повідомив на своїх сторінках в соцмережах.

За словами Федерера, він пожертвує гроші для тих сімей у Швейцарії, які постраждали від коронавирусу.

"Це важкі часи для кожного і ніхто не повинен бути забутий. Мірка і я зі свого боку особисто вирішили зробити внесок в 1 мільйон швейцарських франків (близько $1 021 000 млн) для тих сімей у Швейцарії, які зараз найбільш уразливі. Наш внесок - це лише початок. Ми сподіваємося, що інші також захочуть приєднатися і допомогти ще більшій кількості сімей, які цього потребують. Разом ми зможемо подолати цю кризу! Будьте здорові!", - повідомив Федерер.

Як писав Знай.uа, Відкритий чемпіонат Франції з тенісу Roland Garros-2020 перенесли на осінь через пандемію коронавірусу у світі.

WTA скасувала всі свої турніри через пандемію коронавірусу в світі.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, в США і Канаді заборонили всі масові спортивні змагання.