Ексчемпіон світу в суперважкій вазі Олександр Повєткін зробив гучну заяву про реванш з українським боксером Володимиром Кличком, який завершив свою кар'єру ще в 2017 році.

Так, росіянин заявив, що найбільше хоче провести поєдинок саме з Кличком.

"Мені 40 років, але бажання кидати бокс немає. Хочеться і далі виступати, йти в бій. Якщо говорити, з ким більше хотілося б провести реванш, то з Володимиром Кличком. Але я не залишаю надій, що і з Ентоні Джошуа зустрінуся на рингу. Найскладніший бій у кар'єрі? Швидше за все, це Марко Хук", - цитують спортсмена росЗМІ.

Варто відзначити, що легендарний поєдинок між Олександром Повєткіним і Володимиром Кличком відбувся в жовтні 2013 року. Тоді українець здобув перемогу одноголосним рішенням суддів.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, український суперважковаговик Володимир Кличко, ексчемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBО, IBO і дворазовий чемпіон світу, чемпіон Олімпійських ігор-1996, увійшов у список кандидатів на включення в Міжнародний Зал боксерської слави в 2021 році.

Як повідомляв портал Знай.uа, колишній суперник Кличка випав з рингу - в залі почалася масова бійка.

Також портал Знай.uа писав, що "Усик - не природжений важковаговик", - боксер-чемпіон поставив під сумнів талант українця.