Девід Бекхем, Гаррі Кейн і Гаррі Магуайр беруть участь у кампанії ФІФА, висловлюючи вдячність медичним працівникам та іншим спеціалістам по всьому світу, які ведуть боротьбу з коронавірусом.

Про це пише Independent.

В рамках ініціативи під назвою #WeWillWin ФІФА зібрала 50 найкращих футболістів минулого і сьогодення, щоб віддати належне зусиллям тих, хто ризикує життям перед обличчям пандемії.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Колишній капітан збірної Англії Бекхем сказав: "Як футболісти, ми звикли до оплесків, але на цей раз у нас є можливість висловити нашу вдячність багатьом людям, які ризикують своїм життям, щоб захистити нашу.

Ви - герої людства, і ми хочемо показати, що весь футбол підтримує вас і все, що ви робите, щоб захистити всіх нас".

Дієго Марадона, Майкл Оуен, Зінедін Зідан і Роналдо - і багато інші підтримали ідею ФІФА.

Карлі Ллойд, один з капітанів жіночої команди США, додав: «Щоб визнати ризики, які лікарі, медсестри та інші основні працівники повинні щодня приймати, футбол хоче показати свою підтримку.

«Вони знаходяться на передовій боротьби з коронавірусами, працюючи в команді, щоб захистити нас і зберегти здоров'я.

«Саме завдяки їх самовідданості та професіоналізму, ми переможемо».