Як відомо, знаменита дружина українського футболіста Миколи Морозюка з турецького "Ризеспора", екс-захисника київського "Динамо", Ірина активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників пікантними фотографіями, зазвичай, вкрай відвертими.

Так, цього разу молода матуся оприлюднила своє чергове відео, на якому вона еротично та водночас дуже повільно роздягається на камеру, щоправда, робить вона це вона так, аби було лише видно її тінь на стіні.

Окрім цього, в дописі під роликом спокуслива Морозюк розповіла про свою дієту та те, як їй вдалося зберегти свою фігуру після народження дитини.

"Я тренувалася дуже багато! Близько 2 години, щодня і їла суху курячу грудку та іншу х@рню! Було дуже тяжко, а результати радували не сильно… Збився сон, постійний стрес і бажання зжерти все на своєму шляху. За кожен зайвий грам я себе ненавиділа... і так до самої вагітності. У перший день, коли я дізналася що чекаю дитину, подалася до крайніх заходів! Макарони заїдала хлібом", - описала вона свою "важку" дієту до пологів.

Морозюк, фото: Instagram
Морозюк, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Щоправда, вже пізніше, за її словами, вона знову стала на шлях "спортсменки" та інтенсивно почала займатися різноманітними вправами, приводячи себе у форму.

"Рецепт гарного тіла, я знайшла трохи більше 2 років тому. Перше - це я змінила стиль тренувань. І почала не відмовляти собі в їжі! Перестала контролювати кількість і режим харчування. Загалом відпустила нав'язливу ідею схуднути. А спорт визначила як спосіб життя. І все пішло як по маслу. Якщо я раніше думала, що я схильна до повноти, так тепер уже й не думаю, і не знаю, як жила без спорту… Але якщо ти хочеш, щоб результат був довговічним, все повинно бути поступово і без шкоди собі, фізично і психологічно", - написала Морозюк.

Нагадаємо, що раніше Морозюк поділилася думкою про відносини Кріштіану Роналдо і Джордины Родрігез. А відтак, в неї є підозра, що він нетрадиційної орієнтації.

Як раніше писав Знай.ua, дружина екскапітана "Динамо" приєдналася до "подушкового" челенджу та показала голе фото

Як писав портал Знай.ua, Ірина Морозюк показала, як розтягує свою "годувальницю" – "Завжди після тренувань"