Українську баскетболістку Аліну Ягупову, яка проводила сезон у складі турецького "Фенербахче", визнано найціннішим гравцем жіночої Євроліги.

Про це повідомляє Fiba.Basketball.

28-річна українська баскетболістка обійшла в голосуванні за престижну нагороду Емму Меессеман (УГМК) і Аліссу Томас (Прага).

Ягупова, яка виступає на позиції форварда, випередивши двох конкуренток у боротьбі за звання MVP, і зайнявши перше місце в опитуваннях серед медіа та вболівальників і друге - в голосуванні тренерів.

Українка також стала найкращим бомбардиром Євроліги. В середньому за матч вона набирала 21,3 очка. Її важливість для команди також підкреслюють вражаючі показники підборів і передач - 5,7 і 5,5 в середньому за матч відповідно.

Ягупова також увійшла в першу символічну збірну сезону Євроліги. Зазначимо, що сезон у жіночій Євролізі було зупинено на етапі чвертьфіналу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Аліна Ягупова народилася в Дніпрі. В Україні вона виступала за "Регіну-Баскет", "Єлисавет-Баскет" і "Дніпро".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські баскетболістки здолали чемпіонок Європи

Як повідомляв портал Знай.ua, баскетболіст збірної України тренує всіх охочих онлайн

Також Знай.ua писав, у зіркового баскетболіста народилися близнята