Як відомо, знаменита дружина українського футболіста Миколи Морозюка з турецького "Ризеспора", екс-захисника київського "Динамо", Ірина активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників пікантними фотографіями, зазвичай, вкрай відвертими.

Так, цього разу молода матуся оприлюднила свій черговий пост з сексуальною фотографією, де розповіла, що вірить в любов та пояснила, як вона це розуміє.

"Одні кажуть що її не існує і зовсім, інші розповідають про різновиди любові. А я вважаю, що вона є, безумовно! І вона у всьому і скрізь. Але має любов лише одну форму! Якщо говорити про любов до людини. Батьків ми любимо? Любимо! Але до цього почуття додається ще й подяка. Дітей ми любимо? Любимо! Але плюс ще почуття турботи.

Морозюк, фото: Instagram
Морозюк, фото: Instagram

Але чомусь здається, що любов до другої половинці не схожа на інші, так? Набагато яскравіша, більше емоцій як хороших, так і поганих. А це тому, що на початкових етапах вирує одна з найвразливіших почуттів - це пристрасть. На жаль, це неймовірне почуття у більшості живе не довго, тому пари часто кажуть, що наша любов вщухла...", - розповіла вона.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Морозюк показала себе до та після пластики - вгадай, де "натуральне", а де робота хірурга

Як повідомляв портал Знай.ua, Дружина екскапітана "Динамо" показала свою білу мереживну "полуничку", чоловіки не зможуть спати.

Також Знай.ua писав, Дружина Морозюка перетворилася на стриптизерку - "Знаю одне правило...."