З'явилася інформація, що після ослаблення карантинних заходів в Україні дозволили проводити змагання, але з умовою, що кількість учасників не повинно перевищувати більше 50 чоловік.

ФК "Динамо", фото Instagram
ФК "Динамо", фото Instagram

У той же час, УПЛ та УАФ направили в Міністерство охорони здоров'я офіційне звернення з проханням збільшити можливу кількість учасників змагань до 200 чоловік, щоб команди могли відновити чемпіонат України.

На даний момент, МОЗ стверджує медичний протокол, без виконання якого УПЛ не зможе дозволити клубам відновити чемпіонат, який запланований на 6 червня. Також відомо, що при організації матчів всім учасникам і працівникам футбольних клубів доведеться пройти тест на коронавірус. Таку ж процедуру доведеться зробити суддям і фахівцям системи VAR.

Крім того, через складнощі у тестуванні всіх учасників матчу, можливо, на стадіонах не будуть використовувати хлопчиків-стюардів. Також стоїть під питанням ще й присутність працівників ЗМІ.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Збірна України, фото Уніан
Збірна України, фото Уніан

Також в роздягальнях повинні бути дезинфікуючі засоби й антисептики. До того ж, в УПЛ футболістам будуть рекомендувати не обійматися при святкуванні голів, скасують рукостискання та командні знімки.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що зірку Динамо побили "собутильники".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Георгій Бущан прокоментував недавній сух про матчі з "Рухом".

Також "Знай.ua" писав, що в Україні у зв'язку з ослабленням карантинних заходів поновлюються футбольні матчі.