Український борець Богдан Грицай, який отримав популярність після виклику Олександра Усика на бій без правил за відео з "диванними експертами", у черговий раз звернувся до боксера і пообіцяв припинити його критикувати, якщо той не буде просувати російську пропаганду.

"Усик не є і ніколи не був моєю мішенню", - запевнив спорсмен.

За його словами, Усик стане йому абсолютно нецікавим, "якщо він припинить просувати російські інтереси, використовуючи свою популярність у певних колах".

"Але якщо (як вдало відзначила Яніна Соколова), ховаючись від диванних експертів за диваном, Усик і його команда продовжать підло гадити Україні і українцям, я з теми Усика, його бізнесу та бізнес-інтересів не злізу. Сашенька, хочеш далі заробляти на українцях? Тоді тобі доведеться навчитися нас поважати і не плювати в криницю, з якої ти з такою жадібністю хлибаєш усе своє життя", - заявив Грицай.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, український борець Богдан Грицай записав нове відеозвернення, в якому розповів кілька нових деталей про своє минуле.

Як повідомляв портал Знай.uа, українська боксерка заступилася за Усика і викликала Соколову на поєдинок – "Хочеш пендель?".

Також портал Знай.uа писав, що Берінчик та Усик у вишиванках показали себе з несподіваного боку.