Відомий український футболіст, який зараз захищає кольори донецького "Шахтаря", зірка збірної України Євген Коноплянка, прийняв кулінарний челлендж від шеф-кухаря національної команди Любомира Тошича і передав своїм друзям.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Євгена в мережі Instagram.

"Приймаю естафету від @liubomirtoshich і ось моя відповідь. Залишайтеся вдома. #сам_себе_шеф. Наступним кухарям передаю далі: @shakhov28, @biedniakov, @zinchenko_96. У вас 24 години. Vamoooos.", - підписав публікацію Євген Коноплянка.

Варто нагадати нашим читачам, що зірка українського футболу, півзахисник збірної Євгенією Коноплянка прокоментував перемогу над командою Румунії, яку йому вдалося завоювати у кіберспортивному матчі FIFA 20.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

У вівторок, 28 квітня, збірна України провела матч з командою Румунії у футбольному симуляторі FIFA 20. Україну представляв півзахисник Шахтар Євген Коноплянка, а його суперником був Разван Марін з Аяксу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, після блискучої перемоги над Румунією Коноплянка добив суперника міцним слівцем.

Як повідомляв Знай.uа Коноплянка vs Марін: Україна впевнено перемогла Румунію в шоу - матчі FIFA 20.

Знай.uа писав, ексдинамівець Алієв одягнув футболку "Шахтаря" і попросився на роботу, - "Я б не відмовився".