Відомий український футболіст Олександр Алієв вирішив спробувати себе у боксі, прийнявши запрошення вийти на ринг у проєкті "Битва". Бої відбудуться о 20:00 29 травня. Подивитися на видовище можна буде онлайн. Суперником спортсмена буде актор, модель і блогер Микита Вакулюк.

Напередодні старту "Битви" відбулося зважування учасників, на якій Знай.uа зміг поспілкуватися з Олександром Алієвим.

Футболіст розповів, чому вирішив приєднатися до команди "Дніпро" з міні-футболу, на якому етапі його навчання тренерству і що думає про відновлення Української Прем'єр-ліги.

Олександр Алієв і Микита Вакулюк, фото: Тетяна Бундзило
Олександр Алієв і Микита Вакулюк, фото: Тетяна Бундзило

За словами футболіста, під час карантину він активно готувався до бою, тренувався, але також часто проводив час із дітьми.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Коли столична команда "Дніпро" з міні-футболу запросила його пограти за себе на Гідропарку 5 на 5, він погодився.

"Чому ні? Там хороший рівень. Я люблю міні-футбол теж і з задоволенням побігаю", - зазначив він.

Алієв проходить навчання на тренера, але через карантин усі уроки припинилися.

"Я повинен був у червні здавати останній іспит. Зараз нічого не знаємо, коли ми зберемося і що і як. Залишилося зовсім трохи. Я на даний момент можу тренувати, бо у мене є моя дитяча академія (Алієва), яка знаходиться в Бучі. Там у мене діти з 6 років тренуються", - додав ексгравець "Динамо".

Олександр Алієв з дітьми, фото: Instagram Алієва
Олександр Алієв з дітьми, фото: Instagram Алієва

При цьому він зізнався, який вік хотів би тренувати.

"Хотів би працювати з дорослими хлопцями, це десь U19 і вище. Я вчуся, дивлюся тренування. Мені це подобається, мені це до душі", - сказав спортсмен.

Як такого ідеалу тренера в Алієва немає, але, як він зазначив, є своє бачення гри: "Я грав в атакуючий футбол. І хочу теж як тренер, щоб команда грала в атакуючий футбол. Мені імпонують і Моуріньо, і Гвардіола, і Зідан".

Також він поділився своєю думкою про поновлення УПЛ.

"Я читав інтерв'ю Суркіса, він молодець, що "Шахтарю" запропонував Олімпійський стадіон, щоб вони грали, а "Динамо" буде грати на "Динамо". Я вважаю, що це правильно, і всі увійшли в ситуацію. Нехай Чемпіонат поновиться, але найголовніше - щоб швидше закінчилася ця пандемія", - прокоментував футболіст.

Він упевнений, що в цьому Чемпіонаті "Зоря" та "Олександрія" зробили великий ривок вперед і склали конкуренцію "Динамо" в боротьбі за друге місце.

"Ми прекрасно бачимо, що в минулому році для "Шахтаря" рівних у Чемпіонаті України немає. Вони молодці, хорошу гру показують на внутрішній арені, і на європейській. Я їм бажаю, щоб вони пройшли ще далі", - додав Олександр Алієв.

Олександр Алієв, фото: Instagram Алієва
Олександр Алієв, фото: Instagram Алієва

Нагадаємо, раніше учасники проєкту "Битва" влаштували фейс-ту-фейс. Знаменитий футболіст Олександр Алієв - фаворит цього сезону.

Також Знай.uа повідомляв, коли "Динамо" і "Шахтар" зустрінуться в матчі УПЛ.

Крім того, в мережу злили інформацію, що Роналду і "Ювентус" розірвуть контракт відразу після закінчення сезону.