Серед футболістів не прийнято служити в армії. Такі випадки – величезна рідкість. Однак лідер “Металіст” Сон Хин Мін – виняток. Він пройшов військову службу на своїй батьківщині – в Південній Кореї. Сон поділився враженнями про свій досвід, і розповів, що йому сподобалося в армії.
Сон розповів, що отримав відмінний життєвий досвід, хоча йому подобалося далеко не все, що доводилося робити. Час, за який футболіст проходив військову підготовку, він назвав досить важкими. Особливо важко було в перші дні, коли ніхто нікого не знав. Однак з часом, всі познайомилися і стало простіше.

Сон Хин Мін фото sportbox


Сон згадує, що весь день доводилося проводити разом, в їх кімнаті було 10 чоловік, і всі допомагали один одному. За словами зірки “Металіст”, спочатку з ним соромилися навіть розмовляти, але потім товариші по службі стали сміливішими, і їх компанія весело провела час.

Сон Хин Мін , як і всі чоловіки-громадяни Південної Кореї, був зобов'язаний пройти військову підготовку, тривалістю 1 рік і 8 місяців. Однак після тріумфу національної збірної з футболу на Азіатських іграх, уряд зробив для нього виняток. Сон пройшов лише обов'язкові військові збори, тривалістю 21 день. Він скористався припиненням чемпіонату Англії через пандемію коронавірусу, щоб віддати борг батьківщині.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, "Хороший план, татко" - зіркові діти Галкіна і Пугачової пожартували над батьками.

Як повідомляв Знай.uа війна не закінчиться? Зеленський звернувся до дітей з заявою: "Станете військовими".

Знай.uа писав, чим зайняти дітей на літніх канікулах — список простих і бюджетних ідей від українського гумориста.