Для шанувальників радянського спорту прийшли вельми сумні новини. З'явилася інформація, що в Російській Федерації на 82-му році життя помер відомий футболіст Георгій Рябов.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби футбольного клубу з російської столиці "Динамо".

Георгій Рябов, фото: livejournal
Георгій Рябов, фото: livejournal

"ФК "Динамо-Москва" висловлює найщиріші співчуття родині Георгія Ілліча. Про дату і місце прощання з прославленим динамівцем буде повідомлено додатково", - повідомляє прес-служба московського клубу.

Варто нагадати, що Георгій Рябов більшу частину своєї кар'єри провів у московському "Динамо". Також він грав за "Динамо" з Талліна. Вважався одним з найкращих захисників в СРСР в 1960-ті роки. У складі московського клубу він ставав чемпіоном СРСР у 1963 році, а також вигравав Кубок країни в 1967 і 1970 роках. За збірну СРСР зіграв п'ять матчів.

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У віці 32 років Рябов завершив спортивну кар'єру, після чого впродовж багатьох років працював у Міністерстві закордонних справ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пішов з життя співак популярного k-pop-гурту Йоан, кумир підлітків по всьому світу.

Як повідомляв Знай.иа на Франківщині помер легендарний лікар, який врятував тисячі малюків - серце віддавав дітям.

Знай.uа писав, пандемія забрала життя великого футболіста, нація в жалобі.