Донецький футбольний клуб "Шахтар" достроково захистив титул чемпіона України під час матчу з ФК "Олександрія". Матч відбувся на полі НСК "Олімпійський" в Києві.

Про це повідомляється на сайті ФК "Шахтар".

Так, у матчі 27-го туру української Прем'єр-ліги гірники з рахунком 3:2 перемогли "Олександрію". За п`ять турів до завершення змагань "Шахтар" випереджає київське "Динамо", що йде на другій позиції на 19-ть очок. У динамівців ще є гра в запасі, але вони вже не зможуть випередити "Шахтар".

У першому таймі в обох команд було не багато моментів і лише один гол. Рахунок в матчі був відкритий на 13-й хвилині з пенальті. Відзначився з 11-ти метрів Тайсон. На 39-й хвилині Валерій Лучкевич міг зрівняти рахунок, але не зумів обіграти Андрія П'ятова.

Шахтар, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На 49-ій хвилині Євгеній Банада зрівнює рахунок ударом головою після подачі кутового – 1:1. На 52-й хвилині олександрійці виходять вперед. За гру рукою Миколи Матвієнка суддя призначає пенальті. З 11-ти метрів Максим Третяков легко переграв Андрія П1ятова – 2:1.

Після пропущеного голу "Шахтар" пішов вперед і швидко відігрався. Рахунок зрівняв влучним ударом Тете – 2:2. На 78-ій хвилині після пасу Євгенія Коноплянки Тете ударом головою виводить "Шахтар" вперед – 3:2. Мала "Олександрія" шанс відігратися, але удар Алана Патріка заблокував Каспарс Дубра.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пішов по-англійськи — зірковий тренер Моуріньо боягузливо втік від гравців "Інтера" до мадридського "Ралу".

Як повідомляв Знай.uа Лунін "обскакав" француза — голкіпер збірної України отримав шанс закріпитися в Реалі.

Знай.uа писав, челендж Кріштіану Роналду дістався України - наші футболісти "скрутилися в баранячий ріг".