Відомий український боксер, який виступає у суперважкій вазі Олександр Усик частенько радує шанувальників яскравими знімками з тренувань і різних подій, наприклад, культурний похід в галерею і намальована своїми руками картина.

На цей раз Сашко вирішив поділитися кадрами з насиченого тренування. Усик показав, як готується до можливого бою з британцем Ентоні Джошуа. Про це стало відомо завдяки новій публікації Олександра в мережі Instagram.

"Ще один день в офісі", - загадково підписав публікацію Олександр Усик.

Також варто нагадати нашим читачам, що Олександр Усик - різностороння особистість. Поза рингом він складає вірші, записує треки, навіть знімався в кіно. А тепер боксер вирішив зайнятися ще й живописом. Усик написав картину і виклав відповідні фото свого живопису в Instagram.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Картина виконана в абстрактному стилі і яскравих кольорах. Як виглядає з розміщених фото, Олександр її написав без пензлика пальцями. На малюнку спочатку були слова "Мир, добро, любов і ми", а також з ініціали - "Н.Ю.К.". Але потім напис частково зник.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нокаут забезпечено — легендарний Майк Тайсон продемонстрував свою міць на тренуванні в спортзалі.

Як повідомляв Знай.uа бій Джошуа-Усик. Українського чемпіона молять про угоду, останнє слово за Сашком.

Знай.uа писав, бій Джошуа-Усик — команди супертяжів перейшли до конкретної дати, буде спекотно.