Нагадаємо, що у вівторок, 23 червня, зірці збірної Франції з футболу, тренеру мадридського "Реала" Зінедіну Зідану виповнилося 48 років. Французький фахівець відсвяткував цей день в компанії найближчих: дружини Вероніки, а також молодших дітей — Тео і Еліаса.

Однак старші сини легенди футболу, Люка і Енцо, не змогли приїхати на сімейне торжество. Про це стало відомо завдяки новій публікації ЗіЗу у мережі Instagram.

Публікація Зідана, скріншот: Instagram
Публікація Зідана, скріншот: Instagram

"Сумую за вами, Енцо і Люка", — підписав фото Зінедін.

Швидше за все, футболісти пропустили святкування через щільний графік ігор в Сегунді. "Расінг", за який виступає Люка, 24 червня проведе матч проти "Понферрадіни". А на хавбека "Альмерії" Енцо чекає поєдинок проти "Алькоркона".

Також варто нагадати нашим читачам, що легендарний український футболіст, зірка збірної, київського "Динамо", лондонського "Челсі" і "Мілана" Андрій Шевченко увійшов до складу команди Soccer Aid World XI від UNICEF у футбольному симуляторі FIFA 20.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірковий тренер Ребров за крок від історичного трансферу, переговори стають гостріше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа не Мілан і не збірна - Андрій Шевченко отримав власне... пиво.

Знай.uа писав, хіпстер, блондин і лисий - топ футболістів, змінилися до невпізнання.