Відомий український боксер Олександр Усик, який повинен вийти на ринг з британцем Ентоні Джошуа, на деяку мить забув про майбутній бій і тренування. Саша постав перед шанувальниками в яскравому образі шеф-кухаря і приготував "сніданок чемпіона", який складався з підсмажених ковбаски та яєць.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці об'єднання Олександра Усика та Василя Ломаченка lomus в мережі Instagram.

Олександр Усик, скріншот: instagram // lomus_official
Олександр Усик, скріншот: instagram // lomus_official

"Олександр Усик поділився своїм чемпіонським сніданком, А що було на сніданок у Вас сьогодні?" - підписали свіже фото автори.

До речі, публікація буквально за кілька годин набрала більше 10 тисяч "лайків" та безліч коментарів, в яких шанувальники спортсменів діляться інформацією про своє ранкове меню. Одним з найяскравіших був: "Саня, насипай".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що український боксер суперважкої ваги Олександр Усик (17-0, 13 КО), який за час карантину неабияк запустив свою зачіску, нарешті впорядкував волосся на голові і тепер його просто не впізнати.

Поголений і підстрижений боксер тепер схожий на справжнього джентльмена. Фото свого перетворення разом зі знімком "в образі Будулая" Усик опублікував в Instagram і запропонував фанатам вибрати, який образ їм більше подобається.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чемпіонський стиль - Усик нарешті поголився і змінив імідж.

Як повідомляв Знай.uа український боксер Редкач в компанії Сталлоне нарвався на критику через мову - "Російську вчи".

Знай.uа писав, Олександр Усик увірвався до п'ятірки найкращих супертяжів на думку Тайсона Ф'юрі.