Як відомо, дружина другого віце-капітана "Динамо" і збірної України Віталія Буяльського Аліна, активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників пікантними фотографіями та відеороликами, зазвичай, вкрай відвертими.

Так, цього разу знаменитість оприлюднила відразу два фото: на першому вона стоїть в еротичному купальнику в басейні та позує таким чином, що увагу привертають її груди. Вже на іншому знімку молода матуся і зовсім "забула" про сором та засвітила свої соски, які було чудово видно з-під мокрого купальника.

Фото з допису

"Коли не можеш визначитися з фото", - коротко та лаконічно підписала свої спекотні світлини дівчина.

Фото з допису

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Варто зауважити, що шанувальникам таке фото сподобалося – про це свідчать сотні лайків та коментарів стосовно того, що вона виглядає просто неперевершено, і Буяльському дуже пощастило з такою дружиною.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Мокра дружина капітана "Динамо" показала, як розважатися на карантині – "Вирішила не чекати"

Як повідомляв портал "Знай.ua", спекотна дружина капітана "Динамо" змусила чоловіків божеволіти від знемоги, добірка відвертих фото

Також "Знай.ua" писав, що дружина капітана "Динамо" лише в спідньому показала фанатам свою подушечку – "Агонь"