Відомий український боксер Олександр Усик, який нещодавно оскандалився через зйомки в російського фільму разом з Василем Ломаченком, оприлюднив у мережі ролик, на якому показав, як він готується до бою з 36-річним британським солдатом Дереком Чісорою.

Відповідне відео він оприлюднив на власній сторінці в Instagam.

Так, на кадрах видно, як спітнілий Усик жорстко боксує по груші, таким чином тренуючись до бою з не менш знаменитим боксером Чісорою, який повинен був відбутися 23-го травня в Лондоні на арені О2, але був перенесений на липень через пандемію Covid-19. Нове місце проведення бою поки невідомо.

Також варто нагадати, що Усик (17-0, 13 КО), який за час карантину неабияк запустив свою зачіску, нарешті привів до ладу волосся на голові і тепер його просто не впізнати. Поголений і підстрижений боксер тепер схожий на справжнього джентльмена.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Фото свого перетворення разом зі знімком "в образі Будулая" Усик опублікував в Instagram і запропонував фанатам вибрати, який образ їм більше подобається.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Усик забув про Джошуа і взявся за свою сосиску з яйцями - "Саня, насипай...".

Як повідомляв Знай.uа українська зірка боксу Редкач показав, як закалают чемпіонів змелечку.

Знай.uа писав, не розрахував траєкторію - рефері ММА епічно осоромився під час спроби зупинити бій.