З'явилася інформація, що чемпіонку світу з шорт-треку Лару ван Рейвен було госпіталізовано до лікарні. Нідерландська спортсменка знаходиться в реанімації. Ван Рейвен захворіла під час тренувального збору у французьких Піренеях.

Про це стало відомо завдяки повідомленню голландських ЗМІ.

За інформацією журналістів, причиною проблем зі здоров'ям бронзової призерки Олімпіади-2018 в естафеті стали порушення в роботі імунної системи. Ван Рейвен було госпіталізовано, на вихідних її стан погіршився. Зараз її стан стабільний, але залишається критичним.

Лара ван Рейвен, фото: "Пятый канал"
Лара ван Рейвен, фото: "Пятый канал"

Відомо, що 27-річна ван Рейвен також є чемпіонкою світу 2019 року з шорт-треку на дистанції 500 м, срібним призером ЧС-2018 в естафеті, триразовою чемпіонкою Європи.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Ван Рейвен вперше стала на ковзани в шестирічному віці. Професійно почала тренуватися на базі клубу "HardrijVereniging Den Haag-Westland" під керівництвом Еруна Оттера.

Першу медаль на змаганнях міжнародного рівня ван Рейвен виграла під час чемпіонату Європи з шорт-треку 2013 року у шведському Мальме.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українка викликала шамана, щоб врятувати дитину від гайок в животі — наївся замість черешень.

Як повідомляв Знай.uа в харківській інфекційній лікарні пацієнти штабелями лежать в коридорах — ані ліжок, ані лікарів.

Знай.uа писав, львів'янка 50 днів задихалася від китайського вірусу і пройшла кола пекла в реанімації — ніхто не вірив, а вона вижила.