Марина Бех-Романчук поділилася веселими літніми фотографіями на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. Спортсменка виклала серію з трьох світлин, зроблених професійною фотографкою. На знімках дівчина одягнена у стильний блакитний купальник і блакитні сонцезахисні окуляри, її волосся розпущено. Легкоатлетка стоїть під струменем води, який бризкає на неї.

Підпис до фотографії такий: “My summer 2020💙 Моє літо 2020💙 Стільки нереальних фото <...>, що я не можу обрати, що скинути”.

Марина Бех-Романчук - українська професійна спортсменка, яка спеціалізується на стрибках у довжину, призерка світових та континентальних першостей, чемпіонка Універсіади, учасниця Олімпійських ігор 2016 року, багаторазова чемпіонка України, у 2019 отримала відзнаку - Орден княгині Ольги ІІІ ступеня. У 2020 році посіла перше місце серед стрибунок світу у довжину у Світовому легкоатлетичному турі у приміщенні. Народилася у 1995 році на Хмельниччині, одружена на чемпіоні Європи з плавання Михайлові Романчуку.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, українська красуня-дзюдоїстка Білодід розтопила серця фанів ніжним фото.

Знай.uа писав, красуня Бех-Романчук відвертим купальником налаштувала фанів на незабутнє літо.