Дружина футболіста "Шахтар" нападника Дентіньо Данини Соуза в інтерв'ю Yahoo поділилася переживаннями з приводу расизму в Україні, і водночас зізналася, що їй подобається жити в нашій країні.

Бразильський футболіст українського "Шахтаря" з дружиною і трьома дітьми живе в Україні вже майже десять років. За цей час вони не раз стикалися з расизмом і нетерпимістю, але не сумують, а знають, як за себе постояти. За словами моделі, сам спортсмен і їх діти страждають від дискримінації, з якою стикаються в повсякденному житті. "Тут багато упереджень проти темношкірих і геїв", - зазначила Соуза.

Вона також розповіла про інцидент у школі своїх дочок, там ровесниці задирали дівчаток, але мама розібралася зі всім цим, і більше це не повторювалося. Також Дені згадала про скандал з її чоловіком – близько пів року тому Дентіньо і його товариш по "Шахтарю" Тайсон стали об'єктом расистських образ з боку футбольних фанів під час матчу з київським "Динамо". "Мені дуже боляче усвідомлювати, що в наші дні існує расизм", - розповіла дружина легіонера.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Шахтар зіграє в Лізі Чемпіонів проти МанСіті без Тайсона.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: расистський скандал на матчі Шахтар – Динамо, Тайсон отримав покарання.

Також портал "Знай.ua" писав, що Динамо поплатиться за расизм на матчі з Шахтарем.