Чемпіон світу за версією WBC Тайсон Ф'юрі незабаром може стати абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі, але на його шляху став Девід Прайс.

Перший поєдинок боксерів відбувся в Манчестері в 2006 році. Це був півфінал національного турніру серед юніорів – перший великий турнір для Ф'юрі.

бій Ф'юрі - Прайс, скріншот з відео
бій Ф'юрі - Прайс, скріншот з відео

Після успішного першого раунду, у другому Ф'юрі відправив Прайсу на канвас, але рефері не зарахував нокдаун. Потім Прайс за рахунок досвіду взяв бій під свій контроль і добився значної переваги 22-8.

У грудні 2007 року майбутні профі зустрілися у відборі на Олімпіаду, але і тоді Прайс переміг Ф'юрі 19-12, відправившись в Пекін, де виграв бронзу Олімпійських ігор.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В той час експерти були впевнені, що Прайс потрапить у суперважкий дивізіон, а Ф'юрі залишиться в його тіні.

Але максимумом Прайса став титул чемпіона ігор Британської співдружності націй, тоді як Ф'юрі тримав у руках всі головні титули і залишається непереможеним. Про це пише видання The Sun.

бій Ф'юрі - Прайс, скріншот з відео
бій Ф'юрі - Прайс, скріншот з відео

"В любительській кар'єрі у мене була 31 перемога в 35 боях. І я б сказав, що тільки одна з цих поразок була справедливою – коли я програв своєму співвітчизникові Девіду Прайсу в Манчестері в 2006 році. Я відправив Прайса на канвас у другому раунді хорошим ударом, але він явно переміг мене. Його досвід став вирішальним чинником", - написав Ф'юрі в своїй книзі.

Бій Ф'юрі - Прайс

Крім того, Ф'юрі програв у 2007 році українцю Івану Безверхому у фіналі Міжнародного турніру серед юніорів у Донецьку і у фіналі ЧЄ серед юніорів росіянину Максиму Бабаєву в Сербії.

В кінці 2008 року він став професіоналом, перемігши за рік дев'ять суперників, набивши собі гідний рекорд. У 2015 році Ф'юрі став обов'язковим претендентом на чемпіонський титул, після чого переміг Володимира Кличка. Потім була перерва на 2,5 року і бої з Деонтеєм Вайлдером.

На сьогоднішній день Тайсон готується до третього бою проти Вайлдера після чого він зможе вийти на ринг проти Ентоні Джошуа у бою за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, промоутер Олександр Красюк, що представляє інтереси Олександра Усика, заявив, що чемпіон WBO/WBA/IBF Ентоні Джошуа не зможе зустрітися на рингу з чемпіоном WBC Тайсоном Ф'юрі в бою з українцем. Якщо Джошуа ризикне піти на такий крок, його позбавлять пояса.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тайсон Ф'юрі їдко висміяв переможеного Вайлдера – "Що за паскудство він курить?".

Також портал Знай.uа писав, що Олександр Усик увірвався в п'ятірку найкращих супертяжів на думку Тайсона Ф'юрі.