"Динамо Київ" вирвав перемогу у луганської "Зорі" з рахунком 3:1. Таким чином київська команда вийшла на друге місце чемпіонату України.

На другій хвилині захист "Динамо Київ" дав збій і випустив Громова на побачення з Георгієм Бущаном. Воротар хотів врятувати команду, але форвард вже відправив м'яч у сітку.

Віктор Скрипник зловив м'яч стримано, не проявляючи емоцій. Можливо тренер відчував, що не все піде так гладко. На 10-й хвилині Назарій Русин потрапив в основний склад. Беньямін Вербич отримав ушкодження і вже на самому старті матчу "Динамо" залишилося без головного нападника.

Динамо - Зоря, фото instagram.com/fc_dynamo_kyiv/
Динамо - Зоря, фото instagram.com/fc_dynamo_kyiv/

Потім Віктор Циганков обігрався з Буяльським і з кількох метрів в один дотик відправив м'яч у ближню дев'ятку ворота Мацапури.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Далі Буяльський віддав пас під удар Сидорчуку. Капітан лівою ногою зміг пробити в ту саму дев'ятку, що і Циганков.

Коли луганчани забили, Громов перед тим, як нанести гольовий удар, порушив правила проти Караваєва. Русин на 32-й хвилині дивом не влучив по м'ячу з метра, але через кілька миттєвостей Циганков головою зумів перекинути м'яч через воротаря у дальній кут. 3:1.

Динамо - Зоря, фото instagram.com/fc_dynamo_kyiv/
Динамо - Зоря, фото instagram.com/fc_dynamo_kyiv/

У другому таймі Кабаєв із зони правого інсайда виконав удар, за який йому самому буде соромно. М'яч після удару Русина відскочив до Іванисеня, але він не зумів його обробити. Буяльський в один дотик пробивав у порожні ворота, але в них раптово з'явився Абу Хана, який вибив снаряд головою в полі.

Голи: Циганков, 14, 34, Сидорчук, 15 – Громов, 2

Динамо: Бущан – Кендзера, Бурда (Попов, 70), Шабанов, Караваєв – Сидорчук (Кадирі, 76), Шепелєв (Шапаренко, 46) – Циганков, Буяльський, Де Пена – Вербич (Русин, 9).

Зоря: Мацапура – Тимчик (Каменюка, 89), Вернидуб, Чеберко (Абу Ханна, 50), Михайличенко – Цвек (Луньов, 73) – Хомченовський, Юрченко, Кочергін (Іванисеня, 73) – Кабаєв (Білоцерковець, 89), Громов.

Попередження: Сидорчук, Де Пена – Чеберко, Вернидуб, Юрченко, Луньов

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу (УАФ) виключив "Карпати" з УПЛ. Зазначається, що львівський клуб дискваліфіковано за неявку на два поспіль матчі проти "Маріуполя".

Як повідомляв портал Знай.uа, тренера "Динамо" Олексія Михайличенка поставили на друге місце після Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, що на наступний тур чемпіонату України повернуться вболівальники.