Для шанувальників столичного "Динамо" з'явилися вельми неоднозначні новини. Колишній тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу вже підписав контракт і став головним тренером "Динамо". Містер прийшов на місце Олексія Михайличенка, якого було відправлено у відставку.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на офіційному сайті столичного клубу.

Ігор Суркіс і Мірча Луческу, фото: ФК "Динамо" Київ
Ігор Суркіс і Мірча Луческу, фото: ФК "Динамо" Київ

"Хочу представити Мірчу Луческу, одного з найкращих тренерів у світі. Сподіваюся, що з приходом його тренерської команди відродяться переможні традиції київського "Динамо", він здобув багато титулів, і вболівальники оцінюватимуть Мірчу за його результатами. Успіхів йому, удачі! А всім, чим можу, я йому допоможу", – цитує офіційний сайт слова президента клубу Ігоря Суркіса.

Варто нагадати нашим читачам, що Мірча Луческу очолював "Шахтар" у 2004-2016 роках, вигравши з "гірниками" вісім чемпіонатів України, шість Кубків, сім Суперкубків країни і Кубок УЄФА 2008/09. Після відходу з донецької команди Містер працював з "Зенітом" в сезоні 2016/17 і збірної Туреччини у 2017-2019 роках.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, МОЗ пустить вболівальників на матчі Прем'єр-ліги України, але за однієї умови.

Як повідомляв Знай.uа авторитетний агент апетитно вибрав нового тренера для "Динамо": гуляш, галушки, борщ і йогурт.

Знай.uа писав, "Динамо" позбулося головного тренера: куди зник Михайличенко.