Колишня дружина українського футболіста Миколи Морозюка з турецького "Ризеспора", екс-захисника київського "Динамо" Ірина розповіла, як побороти проблему з нерозділеним коханням та правильно побудувати свою долю.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній Instagram-сторінці.

"Мати нерозділене кохання, нам здається, що світ зупинився, що краще не стане, що біль не піде, що ніколи більше не полюбиш... але ключове слово саме "здається". Як ви знаєте у мене багато неодружених подруг... і я з ними переживала і проходила невдачі в любові.

Ірина Морозюк, фото Instagram
Ірина Морозюк, фото Instagram

Тут багато говорити не треба, є правила, які незмінні: якщо чоловік/жінка не бажає тебе, то це не твоя людина і крапка. У взаємній любові немає поганої погоди. Все інше х*йня на пісному маслі… переступила і пішли далі", - написала вона, оприлюднивши фото, на якому вона в короткій сукні тримає келих в руках.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Щодо користувачів мережі, то майже усі погодилися зі словами Морозюк та запевнили, що вона виглядає просто прекрасно.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше заплакана дружина Морозюка зізналася про зради та розставання з екс-динамівцем – "Він почав, я закінчила"

Як повідомляв портал Знай.ua, Скандальна дружина екс-динамівця Морозюка вбралась у спіднє перед гарячим вікендом - "Чекаєте?"

Також Знай.ua писав, що Дружина екскапітана "Динамо" приєдналася до "подушкового" челенджу та показала голе