Новий головний тренер київського "Динамо" покидає свій пост.

Мірча Луческу, якого всього чотири дні тому було призначено новим головним тренером Динамо Київ, покинув свій пост.

Ппро це повідомляє румунський журналіст Емануель Рошу. Як зазначає видання, Луческу не проведе з командою жодного тренування і покине клуб.

Причиною такого рішення називають поведінку вболівальників київського клубу, які жорстко розкритикували таке призначення керівництва та виступили проти "цього плювка в обличчя всім вболівальникам "Динамо".

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомлялось раніше, після офіційного представлення нового тренера "Динамо Київ" Мірча Луческу на стадіоні імені Валерія Лобановського вболівальники клубу висловили своє невдоволення через вибір нового наставника.

Президент "Динамо", олігарх Ігор Суркіс вислухавши претензії в свою сторону, пояснив вибір на користь 74-річного румуна.

"Зрозумійте мене, я вагався. Дві доби не спав, вів переговори, щоб його переконати. Майте на увазі, що Луческу з "Шахтаря" пішов не сам. Його вигнали, і він затаїв образу, хоче обіграти Шахтар і довести Ахметову, що той був неправий. Луческу знає, як це зробити. Я дивився Мірчі в очі і повірив. Ви ж критикували мене за динамівські серця? Хотіли іноземного фахівця? Отримуйте", - заявив Суркіс.

У свою чергу Ультрас пригадали, як Луческу під час роботи в донецькому Шахтарі висловлювався про киян і Лобановського.

Нагадаємо, Мірча Луческу встиг наговорити мерзоти про Динамо

Як повідомляв портал Знай.ua, Блохін різко висловився про призначення Луческу в "Динамо"

Також Знай.ua писав, Динамо Київ очолив найнединамівській тренер у світі