Легенди українського і світового тенісу Тімеа Бабош, Белінда Бенчич, Аріна Соболенко і інші гравці поділилися новими фотографіями на сторінках в Instagram. Зірки спорту показали, як вміють відпочивати після карантину.

Яскраві і чарівні фото в незвичайних образах і в цікавих локаціях.

Як видно, Тімеа Бабош позує перед фотографом, стоячи на східцях яхти, а на наступній фото спускається у басейн на фоні чудового пейзажу. Вона насолоджується сонечком, свіжим повітрям і розкішною атмосферою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Белінда Бенчич знайшла рай на землі. Красуня у мінікупальнику занурюється у прозору воду неймовірно красивого кар’єру в горах.

Аріна Соболенко розквітла у саду біля плодовитої яблуні. Але й не знехтувала можливістю позасмагати на лежаку біля басейну.

Інші тенісистки акож розкішно проводять своє літо, насолоджуючись сонцем, теплом, басейнами і коктейлями.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що перша ракетка України Еліна Світоліна з'явилася на обкладинці українського номеру Forbes, який присвячений "жінкам, які зробили себе самі". Так, в минулому році чемпіонка стала однією з десяти найбільш високооплачуваних спортсменів у світі.

Як повідомляв портал Знай.uа, п'ята ракетка України Леся Цуренко відреагувала на зупинку всіх тенісних турнірів через пандемію коронавірусу в світі.

Також портал Знай.uа писав, що раніше п'ята ракетка України Леся Цуренко показала, як вміє жонглювати тенісним м'ячем. Таким чином українська спортсменка взяла участь у одному з тенісних челенджів під час карантину.