Заурбек Сідаков, який є дворазовим чемпіоном світу з вільної боротьби, опинився в центрі уваги після невдалого одруження. Адже він вигнав з торжества наречену після появи фривольних відео з її участю. Про це повідомляється на MK.ru

В ході весільного банкету деякі гості, включаючи самого Всесвітнього відомого борця і батьків, отримали на телефони відеозаписи за участю 25-річної Мадіни. Це стало причиною того, що наречений відразу після перегляду відправився на жіночу половину і виволік наречену зі свята прямо за волосся.

24-річний наречений згодом сидів і плакав на землі, проклинаючи долю. Дівчина намагалася покінчити життя самогубством, але її доставили в лікарню і зуміли врятувати. Вона знаходиться в Москві. Чемпіон світу братами був доставлений в гори, щоб у нього була можливість прийти в себе і не зробити необачних вчинків перед відповідальними і важливими стартами.

На Кавказі за традиціями торжество має проходити в кілька етапів. Весілля виявилося досить багатонаціональним і галасливим. Гостями виявилися жителі різних міст і республік, в тому числі з Дагестану і Чечні. На момент відправки компромату на дівчата, молоді вже розписалися.

Тоді відбувалося вшанування нареченого шляхом традиційної чоловічої лезгинки і підкиданням в повітря. "Хтось дуже добре все розрахував, прекрасно знаючи традиції осетинського весілля", - припустив один з гостей.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

З боку молодята переживають лише за те, як би душевна травма не вплинула на спортивні досягнення. Адже вчинок заурбека був ними підтриманий і іншого результату ситуації практично ніхто не бачив.

За словами його знайомого, осетини цінують "суспільний статус" понад усе, тому Заурбек Сідаков повівся так, як повів би себе будь-який осетин, так як його привселюдно образили.

Заурбек Сидаков, фото: Instagram
Заурбек Сидаков, фото: Instagram

Вимушена перерва дозволила скористатися часом і одружитися, так як Заур весь час знаходиться на зборах і змаганнях. Подібне рішення, про розсилку такого відео, прийняв дуже підла людина. 25-річна дівчина намагалася постати непорочною скромницею в очах спортсмена і це вважають головною проблемою.

"Якби Заур був у курсі її минулого, а не обдуреним, то був би морально готовий. І повів би себе інакше, захистив би себе і кохану від ганьби", - розмірковує один з очевидців. Одружившись і знаючи спочатку правду про минуле дівчини, Заурбек довів би справжню любов, яка важливіше його чоловічого доістоінства.

До повідомлення було прикріплено повідомлення з інформацією про те, що раніше Мадіна працювала ескортницею. Однак ця інформація є фейковою, так як спортсмен знав про спроможність сім'ї дівчини і те, що їй подібний рід діяльності не потрібен був.

Виявилося, що раніше у 25-річної був серйозний роман з одруженим чоловіком і передбачається версія про те, що саме обдурена дружина цієї людини могла переслати ці відео, риючись в телефоні чоловіка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Повернення блудного сина": Артем Кравець знову буде грати за Динамо.

Як повідомляв "Знай.ua", Рой Джонс поставив Тайсону ультиматум - свято боксу під загрозою зриву, і справа не в грошах.

Знай.ua писав, легенда повертається: Куман очолить Барселону і підпише дворічний контракт.