Як відомо, у матчі за Суперкубок України донецький "Шахтар" програв київському "Динамо" з рахунком 1:3. Біло-сині вже вдев'яте виграють трофей, у "гірників" таких перемог вісім. Після матчу в роздягальні киян панувала неймовірна атмосфера, в гості до гравців і тренерів прийшов навіть колишній президент України Леонід Кравчук, який зараз займається питаннями Тристоронньої контактної групи (ТКГ) по Донбасу.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації на фанатській сторінці клубу в мережі Instagram.

"Леонід Кравчук навіть заглянув в чемпіонську роздягальню", - підписали публікацію автори.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Трохи про саму гру - півзахисник "Динамо" Карлос Де Пена ударом головою пробив у верхній кут воріт і відкрив рахунок на 20-й хвилині матчу. На 31-й хвилині Жерсон Родрігеш Пробіг до штрафного майданчика гірників і ударом у верхній кут воріт перекинув П'ятова, який занадто далеко вийшов з воріт. На 37-й хвилині донецька команда один м'яч відіграла. Після навісу від Тете Жуніор Мораес ударом головою в кут воріт зробив рахунок 2:1. Через пару хвилин міг забити гол і Тете: після удару бразильця м'яч влучив у поперечину воріт "Динамо".

У другому таймі "Шахтар" багато атакував, але не зумів забити. Форвард "Динамо" Фран Соль, який вийшов на заміну, на 83-й хвилині поставив крапку в матчі. Команда Мірчі Луческу другий тайм провела на своїй частині поля і особливо не атакувала ворота "Шахтаря" до 83-ї хвилини. Потім динамівці забили третій м'яч: гольову передачу віддав Андрієвський Франсиску Солю.

Румунський фахівець Луческу став головним тренером "Динамо" в липні 2020 року. Першу виїзну перемогу під керівництвом Луческу "Динамо" здобуло над донецьким "Олімпіком".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Луческу всіх здивував: "Динамо" обіграло "Шахтар" і виграло Суперкубок України.

Як повідомляв Знай.uа, у Динамо представили форму на новий сезон: данина традиціям.

Знай.uа писав, "Повернення блудного сина": Артем Кравець знову гратиме за Динамо.