Один з найкращих футболістів сучасності, так вважають спортивні експерти, капітан "Барселони" і шестиразовий володар "Золотого м'яча" Ліонель Мессі хоче попрощатися з каталонським клубом. Нагадаємо, що контракт з "Барселоною" у форварда розраховано до 2021 року.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню спортивних іспанських ЗМІ.

Ліонель Мессі, фото Getty
Ліонель Мессі, фото Getty

За інформацією журналістів, Мессі повідомив клубу про своє бажання піти, написавши відповідний лист. За повідомленням спортивного видання Marca і ряду інших ЗМІ, 33-річний капітан "Барселони" вже провів переговори про відхід.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

При цьому форвард заявив про бажання покинути клуб вільним агентом. У Мессі був відповідний пункт в угоді, за якою він може покинути команду вільним агентом в кінці будь-якого сезону, проте ця можливість минула 10 червня.

Сума відступних за Месії становить 700 мільйонів євро, що в більш ніж в три рази перевищує суму найдорожчого трансферу в історії футболу. Видання зазначає, що у Мессі є розбіжності з новим тренером "Барселони" Рональдом Куманом. Такий крок аргентинського футболіста буде безпрецедентним в історії, враховуючи суму ,яку "Барселона" змогла б виручити на його продажу.

До слова, фанати "Барселони" не дуже задоволені бажанням Мессі піти з команди. Вони навіть вийшли до стадіону каталонців Камп Ноу і вимагають відставки президента клубу Жозепа Бартомеу.

Не варто також забувати, що Ліонеля Мессі називають найкращим футболістом в історії "Барселони" і одним з найкращих у світі. Він є найкращим бомбардиром клубу в історії. За час його гри "Барселона" завоювала чотири кубки Ліги чемпіонів і безліч інших нагород. Сам Мессі - перший в історії футболіст, який завоював 6 "золотих м'ячів". Його найближчий переслідувач - Кріштіану Роналду, у якого 5 таких нагород.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, чутки про втечу Мессі з Барселони перетворили капітана на справжнього демона - "Не потрібно так...".

Як повідомляв Знай.uа, "Мій найкращий нокаут": Повєткін став тимчасовим чемпіоном світу.

Знай.uа писав, у всі тяжкі в Греції: Магуайра з Манчестер Юнайтед затримали за дві бійки і підкуп.